About woby

Interactief en online bestellen

U bedient uw gasten. Woby bedient de horeca.

Woby is hét merk voor interactief en online bestellen in de horeca. Wij bieden een totaaloplossing met producten en diensten waarmee we horecaondernemers geheel ontzorgen op het gebied van mobiel bestellen en zelfbedieningssystemen.

Onze dienstverlening richt zich met name op de 3 belangrijkste factoren die interactief bestellen succesvol maken en uw omzet laten stijgen:

Daarnaast bieden we met de Bestelzuil, Handheld App, en Kassakeuze echt een totaalpakket voor horecaondernemers die op een innovatieve, effectieve en efficiënte manier hun gasten willen bedienen.

Woby beschikt over ruime kennis, relevante ervaring en de juiste partners om al deze producten en diensten optimaal te laten samenwerken. U kunt daardoor op een betaalbare manier en zonder extra werk uw omzet zien stijgen.

Onze visie

Gebruiksvriendelijke innovatie stimuleert groei en gebruik.
Daarom leveren wij gebruiksvriendelijke en betaalbare totaaloplossingen.

Wij weten uit eigen onderzoek dat horecaondernemers hun gasten graag de mogelijkheid van mobiel bestellen willen aanbieden. Met de producten en diensten van Woby bieden wij horecaondernemers nu de kans om op een betaalbare manier aan de behoeften van horecabezoekers te voldoen.

Door onze innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen genieten consumenten meer van hun horecabezoek en zien ondernemers hun omzet groeien. Zo bieden wij de horeca echt toegevoegde waarde.

Ondersteuning

U kunt voor de horeca tegenwoordig kiezen uit zeer veel verschillende soorten bestelterminals, handhelds, handterminals en kassasystemen. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om daaruit een goede keuze te maken.

De medewerkers van Woby zijn onafhankelijk en hebben veel ervaring met alle systemen. Wij kunnen u daardoor uitstekend helpen en adviseren over welke oplossing het meest geschikt is voor uw horecaonderneming.

No testimonials found. Please fill in some testimonials in Theme Options.